Over ons

Konijnenvakantiepark is een onderdeel van het bedrijf Dier Voorop. Een bedrijf dat zich richt op het welzijn van de dieren. Naast het konijnenvakantiepark wat helemaal ingericht is in belang van de konijnen, heeft Dier Voorop ook een webshop waar alleen producten verkocht worden die echt goed zijn voor de dieren.

Achter Dier Voorop zit Aniek Overwijk, een betrokken dierenliefhebster die samen met haar partner Arno, Dier Voorop heeft opgestart. 

Aniek Overwijk:
420592 111302018995993 1320754441 nAls klein meisje zat het er al in, elk diertje wat ik maar tegen kwam was ik niet bij weg te slaan! Bij mijn ouders waren er altijd al veel dieren aanwezig, dus logisch dat ik dan uiteindelijk ook een opleiding ben gaan doen die diergericht is.
IMG 0750De opleiding Paraveterinair (dierenartassistent) heb ik dan ook met succes afgerond, waarna ik al snel mijn eigen konijnenopvang begon: Opvang Konijnenparadijs. Deze bestaat inmiddels al jaren en is inmiddels mee verhuisd van mijn ouderlijk huis naar ons eigen stekje in De Blesse. Omdat ik mij meer wil bezig houden met de opvang ben ik gaan kijken naar de opties van thuis werken. Zo is Dier Voorop ontstaan en wegens de vele vakantieaanvragen voor echt goede vakantieopvang was het Konijnenvakantiepark er binnen no time! Ook veel vraag naar goede voeding, huisvesting en snacks was een gelengeheid om onze webshop te starten. Naast Dier Voorop werk ik bij een dierenartspraktijk dus ook uitgebreide medische kennis is aanwezig. 

5807 841886309270890 2185291650069684880 n

Soms vraagt men nog wel eens wat ik meer doe, maar met twee katten, twee honden, twee paarden, een heleboel konijnen en altijd werk in de dieren, zal ik eerlijk zeggen: Het is bijna altijd met dieren.. Behalve een week per jaar dan ga ik op wintersport en is de opvang, de webshop en het vakantiepark een weekje gesloten. Aan het eind van 0.die week heb ik weer enorm heimwee naar de diertjes en ben ik blij dat ik weer thuis ben. Dus naast de dieren? Doe ik niet zo heel veel meer.. Is het erg? Volgens mij absoluut niet. 

 


Arno Kalkman:
arnoAls kleine jongen wist hij nog niet dat hij met zo'n dierengek samen zou gaan leven en misschien ook nog wel niet toen ze besloten samen te wonen, maar het is nou eenmaal zo en ondertussen heeft hij het maar geaccepteerd.. zolang hij de hokken maar niet schoon hoeft te maken is het wel prima. Gelukkig kan ook Arno zich met plezier in Dier Voorop storten, want dingen ontwerpen en maken is zijn grote passie. Zo werden er prachtige rennen ontworpen en in elkaar gezet en ook de vervallen schuren werden opgeknapt. En continue bedenkt Arno nieuwe dingen met in het oog het welzijn van de dieren. Arno werkt fulltime doordeweeks, maar in het weekend en de avond kan het maar zo zijn dat u hem ook treft. De verzorging van uw dieren wordt in zijn geheel gedaan door Aniek, de geweldige huisvesting waar uw konijnen tijdens het verblijf in verblijven zijn door Arno gerealiseerd.